Kasia Orlow | Fotografie

Newborn fotografie

De tijd vliegt en voor je het weet, is het hele kleine en kwetsbare voorbij. Een newborn fotoshoot – die plaatsvindt zo een twee weken na de geboorte – maakt dat al deze momenten voor altijd bij je zijn. De newborn shoot levert een prachtige herinnering aan de eerste momenten vlak na de geboorte. Omdat het kindje nog klein en kwetsbaar is en nog authentieke bewegingen maakt (de foetus houding aannemen), laten de foto’s een ontroerende breekbaarheid en zachtheid zien.

De newborn shoot vindt niet plaats in de Kasia Orlow studio in Utrecht, maar bij de baby thuis. Lekker in zijn/ haar eigen vertrouwde omgeving waar de baby zich het meeste op zijn/ haar gemak zal voelen. Het streven is om de baby in verschillende poses en met verschillende accessoires op de foto te zetten. Ik neem wat spullen mee, maar wat is leuker dan het kindje op de foto te zetten met eigen knuffels en spulletjes. Uitgangspunt: het welbevinden van de baby staat voorop.Ervaringen van anderen

  • Sandy & Tess

    Wij hebben een babyshoot gedaan toen Tess 8 weken oud was. Baby'tjes zijn onvoorspelbaar en Tess dus ook. Ze was moe en wilde alleen maar huilen. Van Kasia mochten we kosteloos de afspraak verzetten naar een tijdstip dat beter uitkwam. Diezelfde week nog konden we terecht voor 9 uur 's morgens!

    Hele relaxte shoot gehad waarbij zij ruim 2 uur voor ons gereserveerd had en waarin Tess alle rust en ruimte kreeg die zij nodig had. Tussentijds voeden was ook geen enkel probleem. Kasia neemt echt de tijd en past zich helemaal aan, aan je kindje. Ze is geduldig en lief. Het resultaat is dat we een prachtige serie met foto's hebben gekregen waar we ons leven lang plezier van zullen hebben en waarvan er nu twee boven onze bank hangen 60 x 60!

Newbornfotografie reportage

Interesse in een newborn fotoshoot?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij Kasia Orlow fotoshoot studio in Utrecht.