Kasia Orlow | Fotografie

Bruidsfotografie

De liefde wil vastgelegd worden … 

De periode voor een huwelijk is er 1 van ongekende energie en allesomvattend geluk. De liefde regeert. Wat is er mooier om in deze voor-bruiloftse tijd te starten met het nemen van liefdesfoto’s, op diverse locaties die jullie zelf uitkiezen. Indien er kinderen (uit een eerder huwelijk) zijn in het gezin, is het mogelijk om ook deze hierbij te betrekken. Immers de verbinding van het huwelijk gaat het hele gezin aan.

Op de dag zelf is mijn streven om emoties te vangen. Emoties bij de bruid en bruidegom, de eventuele kinderen en natuurlijk ook bij de gasten. Een terugblik op deze dag – via de foto’s - brengt je dan direct weer bij de emotie van deze dag. Je bevindt je er middenin en ervaart alles even opnieuw. Heerlijk om jaren later het (digitale) fotoalbum er weer eens bij te pakken en alles opnieuw te beleven.Ervaringen van anderen

  • Diana & Kors, 7-2-2015.

    De voorgesprekken waren al erg leuk, er was direct een klik. Kasia was er de hele dag bij ze heeft enorm leuke fotos gemaakt. Dank je Kasia!


Bruidsreportage

JA IK WIL... MIJN TROUWDAG LATEN FOTOGRAFEREN

Interesse in een of meerdere van de bovenstaande bruidsshoots? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij Kasia Orlow fotoshoot studio in Utrecht.