Kasia Orlow | Fotografie

Familiefotografie

Je gezin op een ontspannen en originele manier ‘vastleggen’ in een unieke en ook sprekende foto? Dat kan met een familieshoot van Kasia Orlow fotografie in Utrecht.

De uitdaging van het fotograferen van een gezin, een familie is het unieke van ieder individu benadrukken, maar dan wel gelijktijdig, op het moment dat de foto genomen wordt. Deze uitdaging ga ik graag aan. Dat doe ik door enerzijds het gezin op het gemak te stellen en anderzijds goed te observeren om het unieke naar boven te halen, zichtbaar te maken om later vastgelegd te worden.

Ook de locatie is van doorslaggevend belang. Een bijzonder plekje waar het hele gezin, de familie zich goed voelt, levert net dat beetje extra. Ik verzorg zowel familieshoots in mijn fotoshoot studio in Utrecht, als op locatie (omgeving Utrecht). De locatie keuze is aan de familie.Ervaringen van anderen

  • Westgeest, Katja, Mei-2015.

    Ik heb inmiddels twee fotoshoots bij Kasia gedaan. Een van mij alleen voor zakelijke foto's en een met mijn gezin voor privédoeleinden. Beide shoots zijn erg mooi geworden. Kasia's talent is dat zij het beste haalt uit het model. Ze weet je zo vast te leggen dat je mooiste kant naar voren komt. Dat is bijzonder. Bovendien kan ze je zo neerzetten dat je zowel als glamourmodel als zakelijk model tot je recht komt. Volgens jaar ga ik opnieuw met mijn gezin voor een fotoshoot naar haar.

Familiefotografie reportage

Familiefoto ouderwets? Niet bij Kasia!

Interesse in een familieshoot? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij Kasia Orlow fotoshoot studio in Utrecht.