Kasia Orlow | Fotografie

Zakelijke fotografie

Jouw zakelijke kant stijlvol en betrouwbaar benadrukt in zakelijke portretfoto’s, in een zakelijke shoot, dat kan bij Kasia Orlow fotoshoot studio in Utrecht.

Afhankelijk van het type baan en/ of dat wat je ‘neer wil zetten’, komen wij samen tot de gewenste professionele uitstraling. Denk voorafgaand aan de shoot alvast na over hoe je over zou willen komen en pas daar de kledingsetjes keuze alvast op aan. Wil je bijvoorbeeld sportief en enthousiast of juist zakelijk en gestructureerd op de foto staan?

Voorafgaand aan de shoot overleggen wij en stellen we samen de juiste richting vast met als doel: jouw zakelijke kant in combinatie met jouw persoonlijkheid uit te lichten. Dit zodat de foto’s ‘kloppen met’ wie je bent.Ervaringen van anderen

  • Westgeest, Katja, Mei-2015.

    Ik heb inmiddels twee fotoshoots bij Kasia gedaan. Een van mij alleen voor zakelijke foto's en een met mijn gezin voor privédoeleinden. Beide shoots zijn erg mooi geworden. Kasia's talent is dat zij het beste haalt uit het model. Ze weet je zo vast te leggen dat je mooiste kant naar voren komt. Dat is bijzonder. Bovendien kan ze je zo neerzetten dat je zowel als glamourmodel als zakelijk model tot je recht komt. Volgens jaar ga ik opnieuw met mijn gezin voor een fotoshoot naar haar.

  • Stefano Elias, Juni-2015.

    De fotoshoot met Kasia heb ik als uiterst plezierig ervaren. Je wordt op een vriendelijke manier ontvangen met een kopje koffie, waarnaar je in de gelegenheid wordt gesteld om de door jouw gewenste kleding aan te trekken. Kasia weet je op een aardige en professionele manier op je gemak te stellen, waardoor dat een positief effect heeft op de gemaakte foto’s. Ik kreeg de gelegenheid om meerdere keren om te kleden zonder het gevoel te krijgen dat er tijdsdruk was. Het eindresultaat waren een aantal professionele foto’s die we uiteindelijk voor onze nieuwe website hebben gebruikt. Kasia, nogmaals zeer bedankt voor de mooie foto’s!

Zakelijkefotografie reportage

Social Media reportage

Interesse in een zakelijke shoot? 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij Kasia Orlow fotoshoot studio in Utrecht.